Nya avtal med Com hem och Gavlenet!

Kära medlemmar!

Styrelsen kan nu med glädje upplysa om de nya gruppavtalen som föreningen tecknat med Com Hem och Gavlenet, vilket medför ytterligare förmåner för dig som medlem i Brf Kandidaten. Detta betyder att ni inom kort kan ta del av digital-TV från Com Hem samt internet med hastighet upp till 100/100 Mbit från Gavlenet, oavsett om ni haft bredbandsuppkoppling sedan tidigare eller ej. Gällande bredbandet ökas hastighet och prestanda markant, då varje hushåll nu enskilt har möjlighet till denna uppkoppling som tidigare delades mellan användarna!

Därtill ingår dessutom all nödvändig utrustning i form av digitalbox (eller tv-modul) och router. Av ovan nämnda förmåner kommer ingen extra kostnad tas ut då det ingår i ordinarie månadsavgift som förblir densamma! Således uppmanar vi dig som medlem att beakta eventuella uppsägningstider för dina nuvarande abonnemang när dessa tjänster görs tillgängliga (gäller inte internet via föreningen).

För att ta del av Digital-TV behöver du som medlem göra ett aktivt val genom att kontakta Com Hem och beställa tjänsten enligt bifogat informationsbrev. Gavlenet kommer å andra sidan skicka ut information och beställningsvillkor via post. Tjänsterna kommer att vara tillgängliga från och med 2016-04-01 för de medlemmar som väljer att gå med. Därtill vill vi även upplysa om att internetuppkopplingen tillfälligt kommer att försvinna i samband med ett installationsarbete som väntas utföras någon gång under sista veckan i mars.

I och med att det är föreningen som står för kostnaderna kommer utrustning som ingår i beställningen att tillhöra föreningen. Vid överlåtelse av bostadsrätt skall således eventuell digitalbox (eller tv-modul) och router återlämnas till styrelsen, tillsammans med den föreningspärm ni tidigare tagit del av. Om du som medlem däremot väljer att beställa/köpa dyrare utrustning utöver det som ingår i avtalen, skall givetvis endast mellanskillnaden betalas åter till styrelsen.

Vid eventuella frågor går det bra att kontakta Com Hem (90 222) eller Gavlenet (0771-775 775). För övriga frågor till styrelsen vänligen kontakta Patrik Jogedal på 070-515 71 54.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen för Brf Kandidaten